فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

رانندگان استرالیایی به زودی می‌توانند از گواهینامه‌های دیجیتالی روی تلفن همراه خود برای ارائه به پلیس استفاده کنند. ایالت نیو ساوت ولز استرالیا نخستین ایالت در این کشور خواهد بود که به رانندگان آن گواهینامه دیجیتالی ارائه خواهد شد.

قرار است ظرف دو هفته آینده پارلمان استرالیا در خصوص گواهینامه های دیجیتالی تصمیم گیری کند. بنا به گفته " ویکتور دومینلو"، وزیر خدمات نیو ساوت ولز این ایالت نخستین ایالت استرالیا خواهد بود که رانندگان به گواهینامه‌های دیجیتالی مجهز خواهند شد اما رانندگان در استرالیای جنوبی نیز تا ماه سپتامبر می توانند از این نوع گواهینامه بهره‌مند شوند.این گواهینامه های دیجیتال از طریق اپلیکیشن Service NSW روی تلفن های همراه هوشمند در دسترس خواهد بود.

گفتنی است؛ بدلیل آنکه در این اپلیکیشن از فناوری مشابه اپلیکیشن بانک ها استفاده شده است، در صورت مفقودی یا به سرقت رفتن تلفن همراه، اطلاعات مربوط به گواهینامه راننده محفوظ خواهند ماند.






طبقه بندی: فناوری،

تاریخ : دوشنبه 31 اردیبهشت 1397 | 03:10 ب.ظ | نویسنده : مهدی محمودی | نظرات

در حالی که همه ما یقین داریم ترس از پیری و فرار از آن توهمی بیش نیست و طبق قانون طبیعت تمام موجودات این سیر تکاملی حیات را سپری خواهیم کرد. حتما می‌پرسید اگر این خبرها از صحت لازم و کافی برخوردار نیستند، تکلیف شما چیست؟ بالاخره تغذیه در فرآیند پیری تاثیر دارد یا خیر؟ دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه درباره میزان تاثیر تغذیه بر فرآیند پیری با شما مخاطبان جام‌جم گفت‌وگو می‌کند و تأکید دارد به این قبیل خبرها که بیشتر جنبه تجاری داشته و مبنای علمی ضعیفی دارند، اکتفا نکنید و حتما الگوی تغذیه سالمی را برای داشتن دوران سالمندی سالم در پیش بگیرید.

محققان برجسته دنیا در علم تغذیه دریافته‌اند الگوی غذایی سالم در کاهش روند پیری و سلامت افراد حتی در دوران سالمندی بسیار نقش دارد و بهترین زمان آغاز سبک تغذیه سالم و البته زندگی سالم، دوران جنینی است. هر چند آغاز افزایش کیفیت غذا، هیچ زمانی دیر نیست و فرد در هر سن و مرحله‌ای که باشد، با اصلاح و سالم سازی الگوی تغذیه می‌تواند کیفیت زندگی خود را نیز افزایش دهد. نتایج تحقیقات نشان می دهد اگر یک فرد از نظر فیزیولوژی و زیست شناسی از الگوی تغذیه سالم و مناسبی برخوردار باشد، می‌تواند تا 120سال به لحاظ ذهنی و جسمی، سلامت زندگی کند.

لازم است بدانید یکی از انگیزه‌های محققان برای شناسایی راه‌های علمی و درست افزایش طول عمر، افزایش میزان بهره وری متخصصان رشته‌های مختلف از جمله پزشکی تا سنین 90-80 سالگی است. متخصصان رشته‌های مختلف مانند جراحان رشته‌های مختلف پزشکی از مهارت و تجربیات گرانبها و ارزشمندی برخوردار هستند که لازم است حتی در دوران سالمندی این افراد توان ارائه خدمات به جامعه را داشته باشند. چنین رویکردی دانشمندان علم تغذیه را بر آن داشته تا راه‌های موثر برای سالمندی سالم را بررسی کنند. اما دستاوردهای این تحقیقات به معنای دستیابی انسان به عمر نوح و زندگی بدون پیری نیست!

چرایی مصرف آنتی اکسیدان‌ها

تبلیغات تجاری درباره مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها و برچسب ضدپیری بودن آنها علت اصلی این گزارش است. یکی دیگر از ترفندهای تاجران برای تامین منافع اقتصادی خود، مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها به‌عنوان مهم‌ترین عوامل ضدپیری است. دو سازوکار وجود دارد که در سالمندی باعث اختلال در عملکرد سلول‌ها یا از بین رفتن خود سلول می‌شود. یکی از آنها «استرس اکسیداتیو» است که وضعیت متابولیسم موجب ایجاد رادیکال‌های آزاد در بدن می‌شود.لازم است بدانید حتی مصرف زیاد غذا و پرخوری هم می‌تواند باعث تولید سم در بدن شود. «التهاب» یکی دیگر از سازوکارهایی است که باعث آزادسازی رادیکال‌ها و کاهش توانایی سیستم ایمنی بدن می‌شود. استرس، آلودگی هوا، دیابت و ... باعث افزایش سطح رادیکال‌های آزاد، از بین رفتن سلول‌ها و در نتیجه کاهش سطح آنتی اکسیدان‌های بدن می‌شوند. چرا که آنتی اکسیدان‌ها نقش غیرفعال کردن رادیکال آزاد را دارند.

منابع حاوی آنتی اکسیدان

ویتامین E مهم‌ترین منبع آنتی اکسیدان است که در روغن‌های مایع گیاهی، تازه، سالم و فرابکر وجود دارد. البته فرآیندی که برای آماده‌سازی این روغن‌ها برای مصرف‌کننده سپری می‌شود، بر میزان ویتامین آن نیز تاثیر می‌گذارد؛ چرا که قسمت‌های عمده‌ای از ویتامین E در فرآیند نور، حرارت و اکسیژن هوا از بین می‌رود. چون این ویتامین‌ها ناپایدار بوده و اکسیژن هوا می‌تواند باعث از بین رفتن آنها شود.

ویتامین C منبع مهم دیگر آنتی اکسیدان است که با ویتامین E در سطح تغذیه، کار مشترکی در سطح سلولی انجام می‌دهند. ویتامین A، اسیدهای چرب امگا3 و بتاکاروتن (ترکیبات رنگی سبزیجات صیفی‌جات و میوه‌های تازه) منابع مهم تغذیه‌کننده آنتی‌اکسیدان در بدن محسوب می‌شوند. چای، قهوه تازه و حتی شکلات کاکائوی خوب و با کیفیت بالا همه می‌توانند تامین‌کننده آنتی‌اکسیدان باشند. نکته مهم درباره مواد غذایی و نقش آنها در تامین لازم وکافی آنتی‌اکسیدان بدن، مصرف تازه و سریع مواد غذایی است. همه چیز در تغذیه کیفی است.مثلا ویتامین C پرتقالی که مستقیما از درخت چیده و مصرف می‌شود بسیار بیشتر از پرتقال‌هایی است که در یخچال‌های خانگی وجود دارند. حتی باز ماندن در روغن باعث خرابی و بی‌مصرف شدن آن می‌شود.

همچنین مغزهای کهنه و شور منبع مناسبی برای تامین آنتی‌اکسیدان محسوب نمی‌شوند. ممکن است این پرسش برای شما هم پیش آید که مصرف مکمل‌های ویتامین E و C و ... تا چه اندازه در تامین آنتی اکسیدان بدن تاثیر دارد. به افراد سالم توصیه می‌شود املاح و ویتامین‌های خود را از طریق منابع غذایی تازه تامین کنند. اما افرادی که در معرض کم خونی، استرس و آلودگی هوا یا شغلی همچون فعالیت در معدن یا ذوب فلز هستند، به دلیل کاهش آنتی اکسیدان در بدنشان می‌توانند از مکمل‌ها استفاده کنند.

تجارت آنتی اکسیدان با چای سبز

سال‌های اخیر، تب مصرف چای سبز برای لاغری و کاهش وزن بسیار بالا بوده است. تاجران با تبلیغات کذایی همچون تاثیر سریع در کاهش وزن، افزایش آنتی اکسیدان و ممانعت آن از پیری آنچنان این گیاه سبز را تبلیغ می‌کنند که برخی از ما را بر آن داشته روزانه هفت لیوان چای سبز مصرف کنیم. غافل از آن که مصرف بیش از اندازه این گیاه می‌تواند نتیجه معکوس داشته باشد و باعث تولید سم و به هم خوردن تعادل املاح در بدن شود. چای سبز باعث لاغری و مانع پیری نمی‌شود و اظهارات در این زمینه غیرعلمی است؛ چرا که آنتی‌اکسیدان‌ها به تنهایی نمی‌توانند مانع پیری شوند. برای سالمندی سالم مجموعه‌ای اقدامات لازم است که یکی از آنها مصرف آنتی اکسیدان است.

درست است چای سبز به‌دلیل تخمیر کمتر از آنتی‌اکسیدان بیشتری نسبت به چای برخوردار است اما به شرطی که تازه و البته کمرنگ مصرف شود و تعداد دفعات آن نیز 4-3 فنجان در روز باشد.




طبقه بندی: علمی،

تاریخ : دوشنبه 31 اردیبهشت 1397 | 03:08 ب.ظ | نویسنده : مهدی محمودی | نظرات

کمبود آب بدن مهمترین عاملی است که می تواند برای روزه داران باعث مشکلات زیادی شود و به همین دلیل کارشناسان و متخصصان تغذیه بر جبران آب از دست رفته در زمان روزه داری تاکید می کنند. در همین راستا در این گزارش به " بهترین مایعاتی که در ماه رمضان باید مصرف کرد"، می پردازیم.

کارشناسان تغذیه به روزه داران توصیه می کنند، نوشیدنی های مخصوص ماه رمضان را مصرف کنند که مانند شربت آبلیمو، خاکشیر، تخم شربتی، کاسنی ،سکنجبین و بیدمشک می تواند به کاهش تشنگی و عطش در ماه مبارک رمضان کمک کند.

فاصله بین افطار تا سحر بهترین زمان برای جبران آب بدن

بین افطار تا سحر روزه داران می توانند از نوشیدنی های مخصوص ماه رمضان، چای کمرنگ، آب میوه های طبیعی و انواع میوه های تابستانی استفاده کنند، چای به دلیل داشتن مواد آنتی اکسیدان و ضد سرطان برای بدن مفید است، اما چای به دلیل مدر بودن باعث می شود مقدار بیشتری از آب بدن دفع شود.

شیر و خرما

یکی از بهترین مواد غذایی برای افطار شیر و خرماست. نیم‌ساعت قبل از افطار هسته و پوست دو عدد خرما را گرفته در یک لیوان شیر داغ بریزید. وقتی زمان افطار شد در ابتدا خرماها را میل کنید و بعد از آن شیر را بنوشید. این کار کمک می‌کند قوت بدن برگردد و دستگاه گوارش آمادگی لازم برای هضم غذاهای بعدی را پیدا کند چون افرادی که در ماه رمضان مدت طولانی گرسنه مانده‌اند و معده‌شان خالی بوده در ابتدا اول باید معده‌شان را برای غذا خوردن آماده سازند.

شربت آبلیمو

شربت آبلیمو یکی از نوشیدنی های ماه رمضان است و شربت آبلیمو کم شیرین سبب ترشح بزاق شده و احساس تشنگی را در روزه داران برطرف می کند.

شربت خاکشیر و تخم شربتی

از دیگر نوشیدنی های ماه رمضان شربت خاکشیر و تخم شربتی خنک کننده و ضد عطش هستند و می توانند آب را درون دانه های خود نگه دارند و به تدریج آن را به بدن برسانند.در نتیجه نیاز بدن را به مدت طولانی تر نسبت به آب تامین می کند.بهتر است آنها را بدون شکر یا با شکر کم مصرف کرد.

کاسنی

دربین عرقیات سنتی، فقط کاسنی خاصیت خنک کنندگی بدن را دارد، از این رو پیشنهاد می شود نوشیدنی‌های مخصوص ماه رمضان مانند خاکشیر را با کمی کاسنی و گلاب مخلوط و سپس استفاده کرد.

شربت سکنجبین

شربت سکنجبین به تنهایی یا با اضافه کردن سکنجبین به خاکشیر نیز می تواند به رفع عطش کمک کند و بهتر است این ترکیب را تهیه و برای رفع تشنگی آن را نوشید.

دم کرده نعناع

دم کرده برگ خشک نعناع و یا مخلوط آن با عسل بین افطار تا سحر موجب رفع تشنگی خواهد شد.تهیه و مصرف شربت نعناع نیز رفع تشنگی بسیار مفید است.برای تهیه آن باید از شربت پایه استفاده کرد.جوشاندن شکر و آب به نسبت دو به یک و افزودن مقداری عرق نعناع و آب لیمو ترش که باید به صورت خنک مصرف شود.این شربت نیز به میزان زیادی از عطش جلوگیری می کند و از نوشیدنی های ماه رمضان است.

دم کرده لیمو عمانی با گل گاو زبان و نبات

دم کرده لیمو عمانی با گل گاو زبان و نبات نیز می تواند علاوه بر رفع تشنگی، باعث آرامش و خواب مناسب در شب شود.

عرق نعناع و گلاب برای سردمزاج‌ها

افرادی که سردمزاج هستند ممکن است با خوردن آب زیاد این سردی را تشدید کنند بنابراین بهتر است برای از بین بردن نفخ از مخلوط عرق نعناع و گلاب استفاده کنند. به این صورت که این مخلوط را به صورت داغ و با کمی نبات میل کنند تا این نفخ از بین برود البته این توصیه متوجه افرادی است که بیماری دیابت و ناراحتی‌های دیگر ندارند و کاملا سالم هستند.

چای نعناع فشار را متعادل می‌کند

یکی از مشکلاتی که در ماه رمضان برای افراد گرم‌مزاج پیش می‌آید، افت فشارخون است. چای نعناع چای بسیار مفیدی برای افراد گرم‌مزاج و صفرایی است و می‌تواند برای این افراد استفاده شود. یک قاشق غذاخوری نعناع را با یک لیوان آب جوش در قوری دم کرده و صاف کنید و بعد به آن یک قاشق غذاخوری خاکشیر، یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق مرباخوری آبغوره اضافه و میل کنید. این کار هم مانع از عطش و هم مانع از افت فشار می‌شود. افرادی که طبع سردی دارند و عرق سرد می‌کنند، بهتر است چای نعناع را با عسل میل کنند.

شربت تمبر هندی با عسل

خیس کردن تمبر هندی و صاف کردن آن و سپس مخلوط آن با عسل و تهیه شربت، نوشیدنی مفیدی برای رفع یبوست در ماه رمضان محسوب می شود.

شربت بهارنارنج

برای مقابله با استرس و فشارهای عصبی از خواص بهارنارنج غافل نشین. در روزهای گرم روزه داری و تابستان و با بالارفتن میزان تعریق بدن ممکنه دچار ضعف اعصاب و احساس ناراحتی بشین اما با مصرف مداوم شربت بهارنارنج میتونین با این مشکلات تا حد زیادی مقابله کنین.




طبقه بندی: علمی، پزشکی،

تاریخ : دوشنبه 31 اردیبهشت 1397 | 02:58 ب.ظ | نویسنده : مهدی محمودی | نظرات

‌مریم پورمهدیان، در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا‌ در خصوص تغذیه مناسب برای وعده افطار، بیان کرد: بهترین آغاز برای افطار یک لیوان شیر ولرم به همراه خرما، کشمش و عسل است؛ افرادی که به هر علتی تمایل به مصرف شیر ندارند می‌توانند از آب میوه‌های رقیق خانگی برای جبران کم آبی بدن در این ماه استفاده کنند؛ نکته مهم این است که سرعت نوشیدن مایعات باید آهسته باشد و به صورت جرعه جرعه از فاصله افطار تا سحر مصرف شود.

وی افزود: یکی از عادات غذایی غلط روزه داران این است که به علت تشنگی زیاد، افطار را با آب سرد یا نوشیدنی‌های سرد شروع می‌کنند که اشتباه است، مصرف آب سرد به میزان زیاد نه تنها کمکی به رفع تشنگی این افراد نمی‌کند، بلکه عطش را هم بیشتر می‌کند.

این کارشناس تغذیه و رژیم درمانی تصریح کرد: علاوه بر این لحاظ کردن این حجم از مایعات در معده‌ای که برای ساعت‌ها خالی بوده باعث تضعیف معده، التهاب معده و قسمت فوقانی شکم، یبوست و کبدچرب می‌شود.

وی ادامه داد: روزه داران باید توجه کنند که زمان سحر تا افطار چون فعالیت سیستم گوارشی کم است و دستگاه گوارش آمادگی دریافت حجم زیاد مواد غذایی را در یک زمان ندارد، غذاهای چرب به ویژه برنج و خورشت مناسب نیست و بهتر است از سوپ سبزیجات که با آب مرغ یا آب گوشت تهیه شده باشد یا از نان و پنیر به همراه گردو یا سبزیجات استفاده شود و اجازه دهید ولع شروع افطار فروکش پیدا کند و بعد از یک وعده ی کوتاه 20-30دقیقه‌ای، یک شام سبک مصرف شود.

پور مهدیان اظهار کرد: بهتر است در ماه مبارک مواد غذایی چاق کننده مانند زولبیا و بامیه جای غذاهای سالم را نگیرد؛ افراد تصور می کنند چون در طول روز هیچ ماده‌ی غذایی نمی‌خورند، می‌توانند از این خوراکی های چرب به هر میزان که تمایل دارند استفاده کنند، در صورتی که این مواد باعث افزایش قند و چربی خون می‌شود و زمینه را برای ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها از جمله دیابت فراهم می‌کند.

وی بیان کرد: در ضمن مصرف مواد شیرین افراد را بی حال‌تر می‌کند و ادامه روزه داری در روزهای بعد را با مشکل مواجه می‌کند.

‌ کباب و جوجه، گزینه نامناسب برای وعده سحری

این کارشناس تغذیه در خصوص وعده سحری و رژیم غذایی این وعده نیز گفت: اگر روزه داران عزیز تمایل دارند از کباب کوبیده، جوجه کباب، ماهی، کتلت و کوکو سبزی در وعده ی سحر استفاده کنند بهتر است تجدید نظری بر تصمیم خود داشته باشند، چون این غذاها برای سحر مناسب نیستند و به علت خشک بودن‌، عطش را بیشتر می‌کند.

‌در وعده سحری، غذاهای دیرهضم مصرف شود

وی افزود: بهتر است در وعده‌ی سحر به سراغ غذاهای دیر هضمی مانند حبوبات، سبزیجات و حلیم بروند که مدت بیشتری در معده می‌ماند؛ در واقع غذاهایی که از تلفیق حبوبات، غلات و سبزیجات پخته شده، تهیه می‌شوند برای سحری مناسب تر هستند.

پورمهدیان عنوان کرد: غذاهایی که از گوشت گاو تهیه می‌شوند، الویه، ماکارونی و سرخ کردنی‌ها هم برای هضم به آب بیشتری احتیاج دارد، لذا برای وعده ‌سحری مناسب نیستند.

وی تصریح کرد: سیر، پیاز، فلفل و ادویه جات به ویژه نمک نیز بهتر است در حد اعتدال مصرف شود؛ همچنین مصرف خورشت کدو، خورشت بامیه، آلو اسفناج، خورشت مرغ یا جو پرک شده که در عین حال که مقوی هستند از تشنگی زیاد هم جلوگیری میکنند برای وعده ‌سحر پیشنهاد می‌شود.

‌مصرف ادویه جات در وعده سحری موجب تشنگی می‌شود

کارشناس تغذیه و رژیم درمانی اظهار کرد: بهتر است از افزودنی‌های تند و شور مانند انواع سس، تن ماهی، خیارشور یا سبزی‌هایی مانند شاهی و ترخون که ممکن است افراد را تشنه تر کند، پرهیز شود و درعوض مصرف سالاد کاهو بدون سس مایونز به عنوان یک آبرسان خوب یا سبزی خوردن که منبع خوبی از فیبر است، برای وعده ‌سحر مناسب‌تر است.

وی ادامه داد: مصرف منابع غذایی که حاوی فیبر نیستند مانند کله پاچه و نان‌های شیرین شیرمال گزینه‌های خوبی برای تامین انرژی بدن در ماه مبارک نیستند؛ در حالی که عدس‌پلو، لوبیا پلو، سبزی پلو به همراه تکه های مرغ یا گوشت انتخاب بهتری است.

‌مصرف شربت‌های خانگی در وعده سحری/ آب‌یخ، چایی و نوشابه نخورید

پورمهدیان عنوان کرد: در ماه مبارک خیلی خوب است که از شربت‌های طبیعی خانگی مانند سکنجبین، شربت بیدمشک، بهار نارنج، شربت آبلیموی تازه و شربت خاکشیر برای رفع تشنگی استفاده شود و از مصرف نوشابه‌، نسکافه، چای، قهوه و آب یخ خودداری شود.




طبقه بندی: علمی، پزشکی،

تاریخ : دوشنبه 31 اردیبهشت 1397 | 12:25 ق.ظ | نویسنده : مهدی محمودی | نظرات

نقل از تسنیم، نتایج دو مطالعه که به تازگی انجام شده است نشان می‌دهد که نوشیدن فقط یک فنجان قهوه در روز خطر مرگ زودهنگام به ویژه مرگ ناشی از مشکلات گوارشی را به اندازه چشمگیری کاهش می‌دهد.

بر اساس نتایج این دو مطالعه که توسط دانشگاه‌های ایمپریال لندن و سوترن کالیفرنیا انجام شده است، خطر مرگ زودهنگام در افرادی که در طول 16 سال هر روز تنها یک فنجان 350 میلی لیتری قهوه مصرف می کردند، 12 درصد و در افرادی که روزی سه فنجان قهوه مصرف می کردند 18 درصد کاهش یافته است.

همچنین این مطالعات نشان می‌دهند که مصرف یک فنجان قهوه در روز متوسط طول عمر مردان را سه ماه و متوسط طول عمر زنان را یک ماه افزایش می‌دهد.

به این ترتیب مصرف یک فنجان قهوه در روز، به طور متوسط روزانه طول عمر یک مرد را حدود 9 دقیقه و طول عمر یک زن را حدود 3 دقیقه افزایش می‌دهد.

این محققان اعلام کردند که نقش پیشگیرانه قهوه از لحاظ بیولوژیکی قابل توجه است؛ این نوشیدنی حاوی آنتی اکسیدان‌ها و ترکیبات تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن است که با مقاومت نسبت به انسولین مبارزه می‌کند، التهابات را کاهش می‌دهد و عملکرد کبد را تقویت می‌کند.

قهوه حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان و ترکیبات فنلی است که نقش مهمی در پیشگیری از سرطان دارند.

بر اساس نتایج این دو مطالعه، نوشیدن قهوه با کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری های تنفسی، کلیوی، قلبی، سرطان، سکته مغزی و دیابت در میان نژادهای مختلف ارتباط دارد.




طبقه بندی: علمی، پزشکی،

تاریخ : دوشنبه 31 اردیبهشت 1397 | 12:20 ق.ظ | نویسنده : مهدی محمودی | نظرات

فرمانده انتظامی خراسان رضوی گفت: با دستگیری اعضای باند خرید و فروش نوزادان در مشهد شبکه مزبور متلاشی شد.

سردار قادر کریمی افزود: در پی تحقیقات و تلاش شبانه روزی پلیس، 26 سرکرده شبکه خرید و فروش نوزادان در مشهد شناسایی و دستگیر شدند.

وی با بیان اینکه یکی از سرکردگان این باند زنی با اسم مستعار دکتر می باشد، اظهار کرد: متهمان تاکنون به فروش 6 نوزاد اعتراف کرده اند که آخرین اقدام آنها فروش نوزادان 2 قلو به خانواده های مشهدی و یزدی می باشد.

وی گفت: تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.




طبقه بندی: اجتماعی، حوادث،

تاریخ : دوشنبه 31 اردیبهشت 1397 | 12:20 ق.ظ | نویسنده : مهدی محمودی | نظرات

یکی از میوه های پرطرفدار در فصل گرم تابستان هندوانه است، اما یکی از موضوعاتی که مصرف کنندگان با آن روبرو هستند، انتخاب هندوانه مناسب است .
احتمالاً شما هم این تجربه را داشته اید که پس از بریدن هندوانه و دیدن رنگ سفید درون آن، رویایتان برای خوردن هندوانه ای قرمز و آبدار نقش بر آب شده است.

یکی از کارهای رایج برای تشخیص رسیده بودن هندوانه ضربه زدن به آن است. برخی می گویند اگر در این حالت صدای توخالی بودن از هندوانه بلند شود، هندوانه رسیده است. برخی دیگر هم می گویند این موضوع اهمیتی ندارد.

به هرحال، تشخیص بر اساس صدای حاصل از ضربه زدن بسیار شخصی است و توافقی دراین باره دقیقاً چه صدایی رسیده بودن هندوانه را نشان می دهد، وجود ندارد.

در عوض ظاهر هندوانه می تواند به شما در شناسایی هندوانه خوب کمک کند:یک هندوانه خوب باید سفت، متقارن، بدون فرورفتگی یا له شدگی باشد.

رنگ هندوانه باید مات باشد نه درخشان.

به دنبال لکه زرد کرم رنگی در کف هندوانه بگردید. این نقطه که به آن نقطه زمینی هندوانه هم می گویند، جایی است که هندوانه در آن روی زمین تکیه می کند و در مقابل آفتاب قرار می گیرد. اگر این نقطه سفید یا سبز باشد، ممکن است هندوانه شما زود برداشت شده باشد و به آن اندازه ای که باید رسیده نباشد.

هندوانه را بردارید، در دستانتان بگیرید، در این حالت باید احساس کنید هندوانه نسبت به اندازه اش سنگین است. البته باید بدانید 92 درصد وزن هندوانه از آب تشکیل شده است.

اگر می خواهید قاچ هندوانه را بخرید. قاچی را انتخاب کنید که گوشت قرمز پررنگی داشته باشد و پوست نازک باشد و حلقه سفیدی کمتری داشته باشد.



تاریخ : دوشنبه 31 اردیبهشت 1397 | 12:17 ق.ظ | نویسنده : مهدی محمودی | نظرات

سیب زمینی آب پز به همراه تخم مرغ آب پز و یک پرس سالاد، یک وعده غذایی کامل به حساب می آید اما اگر در انتخاب سیب زمینی دقت نکنید، همین غذای سالم تبدیل به ماده ای سرطان زا خواهد شد!

سیب زمینی هایی که بخشی از آن ها به رنگ سبز درآمده است بالقوه می توانند محتوی نوعی سم به نام "گلیکو آلکالویید” یا GA باشند که بطور طبیعی در سیب زمینی به وجود می آید و برای سلامت انسان زیانبار است. اما دانشمندان می گویند که فقط با بریدن قسمت های سبز شده می توان بخش اعظم سم تولید شده را از سیب زمینی جدا کرد و به این ترتیب، خطر را کم کرد.

چگونه مانع از تولید شدن سم GAدر سیب زمینی شویم؟

میزان سم GA در سیب زمینی را می توان با بکار بستن شیوه های صحیح قبل از برداشت و بعد از برداشت، کاهش داد و به همین دلیل کشاورزان و تولید کنندگان می توانند نقش مهمی در کاستن از خطری که متوجه سلامت مردم است، ایفا کنند.

آثار مسمومیت با سم GA

معمولا نشانه ها ۸ تا ۱۲ساعت بعد از هضم سیب زمینی سبز شده آغاز می شود که این نشانه ها می تواند به صورت به هم خوردن وضعیت گوارشی و یا اختلالات عصبی نمودار گردد.

آثار ملایم آن شامل سردرد، سرگیجه، دل درد، تهوع، استفراغ و اسهال است. بی قراری، خواب آلودگی و برهم خوردن تعادل روانی، لرزش و هذیان گفتن از دیگر نشانه های این مسمومیت است اما از آنجا که در بسیاری از دیگر بیماری ها نیز این نشانه ها مشاهده می شود امکان تشخیص اشتباه آن بسیار است.






طبقه بندی: علمی، پزشکی،

تاریخ : دوشنبه 31 اردیبهشت 1397 | 12:15 ق.ظ | نویسنده : مهدی محمودی | نظرات

مشاور سازمان خصوصی‌سازی از توزیع سود سهام عدالت افرادی که با تاخیر شماره شبای خود را به سامانه اعلام کرده‌اند، در آینده نزدیک خبر داد و گفت:واریز سود کارمندان به عنوان آخرین گروه پایان یافت.

جعفر سبحانی از پایان توزیع سود سهام عدالت کارمندان دولت به عنوان آخرین گروه از مشمولان سود سهام خبر داد و گفت: سود سهام عدالت با کارمندان دولت تسویه شده است و بین اول تا پانزدهم اردیبهشت ماه تمام مبالغ به حساب آنها واریز گردیده است؛ البته ممکن است برخی بانکها با چند روز تاخیر، این سود را به حساب مشتریان واریز کرده باشند؛ اما کار واریز سود این گروه هم به پایان رسیده است.

مشاور سازمان خصوصی‌سازی تاکید کرد: به طور قطع و یقین، سود سهام عدالت آن دسته از افرادی که تا قبل از بهمن ماه سال ۹۶، شماره شبای خود را در سامانه سهام عدالت به ثبت رسانده‌اند، واریز شده است و همه افراد می‌توانند پرینت حساب خود را چک کرده و اگر مشکلی در این زمینه دارند، با سازمان خصوصی سازی در میان بگذارند تا پرونده آنها بررسی شود.

وی تصریح کرد: سامانه سهام عدالت برای نشان دادن سودهای واریزی هنوز به طور کامل به روزرسانی نشده است و بنابراین ممکن است که در سامانه برخی از افراد، سود مرحله اول فقط به ثبت رسیده باشد، اما کل سود به حساب آنها واریز شده است، پس ملاک سامانه سهام عدالت نبوده و باید پرینت حساب خود را چک کنند.

به گفته سبحانی، بر اساس بررسی‌های سازمان خصوصی‌سازی، هیچ موردی از ۴۰ میلیون نفر مشمول دریافت سود سهام عدالت، که سود خود را دریافت نکرده باشد وجود ندارد، بنابراین اگر با دریافت پرینت حساب، باز هم سود به صورت کامل برای فردی واریز نشده است، می‌تواند با تماس با سامانه سهام عدالت موضوع خود را پیگیری نماید.

وی اظهار داشت: واریز سود سهام عدالت برای آن دسته از مشمولانی که با تاخیر شماره شبای خود را به سامانه سهام عدالت اعلام کرده‌اند، به زودی آغاز می‌شود و البته این پرداختی‌ها به مرور انجام خواهد شد.




طبقه بندی: اجتماعی، اقتصادی،

تاریخ : یکشنبه 30 اردیبهشت 1397 | 05:25 ق.ظ | نویسنده : مهدی محمودی | نظرات

تیم ملی فوتبال ایران که خود را برای حضور در بیست و یکمین دوره رقابت های جام جهانی آماده می کند، از ساعت ۲۱ امروز شنبه در دیداری تدارکاتی به مصاف تیم ملی ازبکستان رفت که این بازی با برتری یک بر صفر شاگردان کی روش به پایان رسید. روزبه چشمی(۱۶) برای ایران گل زد.

در این بازی که در ورزشگاه آزادی تهران و با حضور بیش از 25 هزار تماشاگر برگزار شد امیر عابدزاده، وریا غفوری، محمدرضا خانزاده، سید مجید حسینی، علی قلی زاده، روزبه چشمی، کریم انصاریفرد، احسان حاج صفی، مهدی ترابی، رضا قوچان نژاد و مهدی طارمی از ابتدا برای تیم ملی به میدان رفتند.

ملی پوشان کشورمان در نیمه اول بازی آرام و با احتیاطی را در دستور کار داشتند و به واسطه اینکه هنوز هماهنگی لازم را با هم ندارند فوتبال کندی را به نمایش گذاشتند اما تلاش کردند اشتباهات فردی نداشته باشند.

با این حال در دقیقه ۱۶ این دیدار روزبه چشمی بازیکن تیم فوتبال استقلال موفق شد نخستین گل خود برای تیم ملی ایران را وارد دروازه ازبکستان کند. ملی پوشان ایران در ادامه سعی در حفظ گل زده داشتند و توپ را در مناطق مختلف زمین به گردش درآوردند.

در دقیقه پایانی نیمه اول ارسال خوب علی قلی نژاد می توانست گل دوم را برای ایران به همراه داشته باشد اما کریم انصاریفرد برای زدن ضربه نهایی کمی دیر به توپ رسید تا نیمه اول با همان تک گل روزبه چشمی به پایان برسد.

با شروع نیمه دوم تعویض های کارلوس کی روش شروع شد و بازیکنان اصلی و باتجربه تر وارد میدان شدند. در نیمه دوم حسین حسینی جانشین عابدزاده شد و سیدجلال حسینی هم با ورود به زمین بازوبند کاپیتانی را به بازو بست. در ادامه هم سایر نفرات اصلی وارد زمین شدند تا شاکله اصلی تیم ملی تشکیل شود.

هر چند در نیمه دوم تعویض های کی روش زیاد بود اما ملی پوشان کشورمان نتوانستند دروازه تیم حریف را باز کنند. توپ اکثر دقایق در میانه میدان در جریان بود و در خط حمله مهدی ترابی و تا حدودی قلی زاده از سمت چپ حملاتی را روی دروازه ازبکستان پی ریزی کردند اما در نهایت این بازی با همان نتیجه یک بر صفر به سود ایران خاتمه یافت.




طبقه بندی: ورزشی،

تاریخ : یکشنبه 30 اردیبهشت 1397 | 05:24 ق.ظ | نویسنده : مهدی محمودی | نظرات

مهدی روشن‌روان، مدیر گروه فیلم و سریال شبکه سه در گفت‌وگو با ایسنا در پاسخ به اینکه آیا نرگس محمدی در فاز جدید کاراکتر «ستایش» را همچنان ایفا خواهد کرد، بیان کرد: ستایش ادامه همان فصل دوم است. با توجه به اینکه داستان فصل سوم از فردای همان پایان فصل دوم شروع می‌شود، کاراکتر ستایش را خود نرگس محمدی ایفا می‌کند. اما مشکلی که وجود دارد این است که این بازیگر در سریال آقای تخت‌کشیان حضور دارد و قرار بود قراردادش خرداد ماه تمام شود اما ظاهرا کار آن‌ها به طول می‌انجامد.

او در ادامه گفت: با توجه به اینکه فاصله زمانی بین فصل ۲ و ۱ وجود ندارد و به لحاظ ظاهری باید خود این بازیگر نقش ستایش را ایفا کند. اگر فاصله زمانی وجود داشت می‌توانستیم از بازیگر دیگری استفاده کنیم اما چون فاصله‌ای وجود ندارد باید خود او کاراکتر ستایش را ایفا کند.

روشن‌روان در پاسخ به این پرسش که آیا وقفه‌ای که در تولید فاز ۲ و ۳ ایجاد شده است، مخاطب را سردرگم نمی‌کند، توضیح داد: وقفه‌ای افتاده است اما مشکلی ایجاد نخواهد کرد؛ چرا که چند قسمت خلاصه می‌رویم و بعد فصل سه را ادامه می‌دهیم. تاکنون نیز ۳۰۰ دقیقه از کار تصویربرداری شده است.

مدیرگروه فیلم و سریال شبکه سه در پایان درباره زمان پخش این مجموعه توضیح داد: به جهت اینکه کار تولید «ستایش» به طول می‌انجامد، این مجموعه سال ۹۸ پخش خواهد شد.




طبقه بندی: هنری،

تاریخ : یکشنبه 30 اردیبهشت 1397 | 05:23 ق.ظ | نویسنده : مهدی محمودی | نظرات

معمولا وعده سحری روزه‌داران در ماه رمضان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، زیرا علاوه بر اثرات معنوی، مصرف یک وعده کامل قبل از شروع روزه‌داری سبب تأمین انرژی بدن در طول روز این ماه می‌شود.

باید بدانید که، برای تأمین آب بدن، روزه‌داران معمولا با کاهش مصرف مایعات در فصل تابستان و در نتیجه کاهش آب بدن و فعالیت‌های داخل سلولی مواجه هستند که سبب می‌شود حرکات مواد در روده سبب اختلال و تغییر شود.

همچنین در برخی از افراد یبوست در بدن ظاهر می‌شود که افراد می‌توانند با مصرف تدریجی آب از زمان افطار تا موقع خواب این کمبود را جبران نمایند تا مشکلی در بدن ایجاد نشود.

وعده سحر مهم‌ترین وعده است که روزه‌داران می‌توانند با مصرف سبزی ها و مواد نشاسته‌ای به مقدار مناسب جذب و هضم روده‌ای را کنترل کنند. چون آرد سبوس‌دار و فیبرهای معمولی مانند سبزی ها و میوه‌ها کمک شایانی به تأمین آب در بدن افراد روزه‌دار می‌کند.

توجه به این نکته ضروری است که، نباید آب و چایی را زیاد مصرف کنیم.

البته گنجاندن وعده سحر برای روزه‌داران سبب نگهداری آب در بدن می‌شود چون آب این مایع ضروری در فاصله کوتاه دفع می‌شود و باعث احساس تشنگی در بدن افراد روزه‌دار می‌شود.




طبقه بندی: علمی، پزشکی،

تاریخ : یکشنبه 30 اردیبهشت 1397 | 05:21 ق.ظ | نویسنده : مهدی محمودی | نظرات
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
تعداد کل صفحات : 14 :: 1 2 3 4 5 6 7 ...
لطفا از دیگر صفحات نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By M a h S k i n:.